Prepustite se nam

Zapustite svet poln naporov in stresa in vstopite v magični svet sprostitve in miru. V sproščujočem okolju bomo za vas pripravili prijeten oddih od vsakodnevnega stresa. V nežni sproščujoči glasbi boste lahko pozabili na vsakodnevne skrbi, se sprostili  in posvetili svojim čutom.

Obraz in telo

Tip nege prilagodimo tipu, stanju kože in seveda željam stranke. Pomembno je da se nege izvajajo v mirnem, pomirjajočem, sproščujočem okolju. 

Več

Masaže

Masažo lahko uporabimo tudi za lajšanje določenih težav in stresa, z njo pa povečujemo tudi raven telesne energije. 

Več

Savne

Privoščite svojemu telesu le najboljše. Izbirate lahko med infra in finsko savno. Poživite svoje telo s pozitivno energijo toplote.

Več

628

Depilacij

872

Pedikur

5036

Neg obraza

436

Masaž

Pričakujemo vas

Zaupajte nam svoje telo

Obiščite miren in sproščujoč kotiček v divjem hitrem svetu. Prepustite se našim rokam in se posvetite svojemu telesu. Tako bodo Vaše aktivnosti bodo veliko bolj efektivne in izžarevali boste življensko energijo.

Pri nas se lahko oglasite od ponedeljka do petka: Od 8 do 20. ure

Sobota in nedelja: Po dogovoru

SAVNA: vsak dan do 23. ure ( tudi sobote, nedelje in prazniki)

Edini pravi dom je vaše telo

Obremenjeno telo pa naj bo športno ali ne, je podvrženo poškodbam in bolečinam. S pravilno nego in sproščanjem napetosti si lahko omogočite, da dan mine lahkotno in sproščeno. Vaše aktivnosti bodo veliko bolj efektivne in izžarevali boste življensko energijo. Zaupajte nam svoje telo in dokazali vam bomo kaj zmoremo.

Podarite ugodje

Podarite in privoščite vaši ljubljeni osebi sprostitev, nego ali razvajanje. Lahko seveda tudi v dvoje. Darilni bon je lahko idealno darilo. Presenetite z nami in obiščite miren in sproščujoč kotiček v našem kozmetičnem salonu.

Nega obraza in telesa

Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje, razni dodatki v prehrani,....vse to obremenjuje našo kožo. Čeprav se koža zelo hitro obnavlja lahko s pravilno nego ohranjate mladosten in energije poln videz. Zaupajte svojo kožo strokovnjakom in ohranite svoj mladostni videz.

Aktualno

26. Mar, 2021

Nega trepalnic Yumi Lashes

Yumi Lashes je nega trepalnic z vitamini, keratinom in proteini. Terapija trepalnice podaljša, odebeli in jih priviha navzgor. Po tretmaju so trepalnice temnejše, gostejše, privihane navzgor. Spite lahko v kateremkoli položaju, uporabite katerokoli kremo, ...

Več

26. Mar, 2021

INFRA Savna

Ker INFRA ŽARKI delujejo globinsko celo do 4 cm, pri tem pa dosegajo še hitrejše in intenzivnejše potenje pri nižji temperaturi od drugih savn – 50 stopinj celzija. INFRA ŽARKI so z delovanjem v telo zdravilni, priporoča se predvsem tistim, ki so občutljivi na ...

Več

24. Mar, 2021

Nega obraza in telesa

Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje, razni dodatki v prehrani,….vse to obremenjuje našo kožo. Imunski sistem kože in obnova kože je zaradi tega počasnejša in slabša. Koža se v celoti obnovi v 28 dneh, zato je tudi nega kože priporočljiva enkrat mesečno.

Več

Mnenja Strank

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427



www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.